Prevenim sau tratăm?

Ne angajăm la cele mai înalte standarde pentru tot ceea ce facem, oferind excelență de fiecare dată, fiecărui client, fiecărui mandat, cunoștințe aprofundate, gândire aprofundată, strategie, precizie de ceasornic, eficiență ridicată și muncă în echipă.

În general, după orele de instanță, după ora 13.00, ne poți contacta telefonic, cu scopul programării unei întrevederi, la biroul nostru. Dacă preferi, ne poți descrie situația în care te afli, printr-un e-mail, adresat la office@enesca.ro, iar noi îți vom garanta că în cel mai scurt timp o vom analiza, pregătind o întrevedere în acest sens.

Este de la sine înțeles că, o ședință de informare cu un avocat este esențială, mai ales dacă este realizată din timp, preventiv! Este de preferat să vă informați cât mai bine înainte de a lua decizii importante, în momente de răscruce, iar costul modic al unei ședințe de informare nu poate fi comparat cu costurile generate de potențiale litigii.

Exista numeroase importante studii care demonstrează ca prevenția salvează vieți! Viața juridică este și aceasta plină de exemple pozitive. O ședință de informare realizată la timpul potrivit, are darul de a lămuri o serie de aspecte încă necunoscute sau chiar nebănuite de dumneavoastră.

”Informările primite profesional,  te țin departe de … tribunal!”