Doar pentru că relația dvs. este în pericol de a se destrăma, nu înseamnă că unitatea întregii familii, ar trebui să fie pusă cumva în pericol. 

O ședință de informare la avocat este esențială, mai ales dacă este realizată din timp, preventiv. Este de preferat să vă informați cât mai bine înainte de a lua decizii importante în momente de răscruce.

Vă recomandăm să adunați cât mai multe informații, în prealabil, cu privire la consecințele viitoare ale unui regim matrimonial sau al unui credit bancar pe care urmează să îl semnați, împrumuturi între persoane, achiziții sau vânzări imobiliare, etc.

O familie poate îmbrăca forme diferite. Indiferent dacă vorbim de familia tradițională, modernă sau de un părinte singur și copii săi, pentru noi convingerea cea mai importantă este că mereu copiii dvs. trebuie să fie crescuți într-un mediu sănătos, confortabil și echilibrat, departe de presiuni sau intervenții toxice, ce-i pot afecta.

Avem o bogată experiență litigioasă, în procese în care sunt supuse deciziei judecătorești drepturile minorilor, atunci când părinții nu mai reușesc să se înțeleagă asupra intereselor particulare ale copiilor. 

Copiii nu trebuie sa mai fie considerați proprietatea părinților, ci trebuie să fie recunoscuți ca indivizi având propriile drepturi și nevoi“,  se precizează în Recomandarea nr. 874 (1979) a Adunării Parlamentare a Consiliului Europei, iar acest lucru trebuie înțeles și acceptat de plano, de către ambii părinți, mereu!

Încrederea este fundamentul fiecărei relații și nimic nu este mai valoros pentru noi decât relațiile pe care le stabilim cu clienții noștri. 

Ne puteți consulta oricând și vă vom fi alături mereu! Principiile noastre se învârt în jurul sensibilității și intimității, astfel încât să vă oferim sprijinul nostru de la începutul și până la sfârșitul procesului și, bineînțeles, oricând ar fi să aveți nevoie. 

Știm cum să empatizăm cu situațiile prin care ce treceți!

Ne concentrăm mereu asupra rezultatelor, nu ne concentrăm pe onorarii, iar transparența judiciară este cheia încrederii și de aceea, suntem de părere că întotdeauna clienții noștri ar trebui să știe de la început cât de mult va costa cazul lor și de ce.